Nakon razvoda, Ana i Rasta ponovo zajedno na sceni

2Stk9kqTURBXy84MmM5ZmJhNGNjNTZmZDE0MTZhYWNjNmY4ZmIzZWE2NC5qcGVnkZQCzQSwAMKBoTEC.jpg

Bivši supružnici Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta ponovo će zajedno nastupiti i dijeliti scenu na velikom koncertu u Makedoniji.

Naime, Ana se nakon višemjesečnog porodiljskog odsustva uželjela kontakta sa publikom i odmah nakon novogodišnjeg nastupa u Beogradu tražila je od svog menadžera da joj zakaže novi nastup. Ponuda je stigla iz makedonske prijestonice, ali uz uslov da sa Anom nastupa i njen bivši suprug, piše Alo.

“Ana i Rasta će nastupiti zajedno 16. februara u Skoplju, a to će biti njihov prvi zajednički izlazak na scenu nakon razvoda. Malo je reći da su uzbuđeni zbog toga, oboje čak imaju tremu. Međutim, kada je dobila ponudu da nastupi sa Rastom, u prvi mah je bila skeptična, jer se pribojavala njegove reakcije. Ali oboje su profesionalci koji su dugo u poslu i tačno znaju šta publika traži od njih. Razgovarali su hladne glave i zaključili da je zajednički koncert pun pogodak”, kaže izvor blizak bivšem bračnom paru i dodaje:

“Čak i nakon razvoda njih dvoje su ostali u dobrim odnosima. Ana poštuje Rastu kao oca svoje ćerke, ali u njemu vidi iskrenog prijatelja i najveću podršku. Sa druge strane, nema stvari koju Rasta ne bi učinio za nju, a činjenica da će ponovo nastupiti zajedno i da će i na novom Aninom albumu sarađivati, govori u prilog tome da mu beskrajno vjeruje. Ćerka Tara im je centar svijeta, cio život će ih povezivati, a Rasta redovno obilazi djevojčicu. Osim činjenice da su razvedeni, u njihovom odnosu kao da se ništa nije promijenilo, jer se viđaju gotovo svakodnevno. Čak će i na nastup u Skoplju otputovati zajedno”, kaže izvor dvenog lista Alo na kraju.

Pop pjevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta vjenčali su se u julu 2016. godine, nakon samo nekoliko mjeseci zabavljanja. U avgustu prošle godine Ana je na svijet donijela djevojčicu Taru, a već u novembru par je objavio da se razveo.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!