Olivera Katarina otkrila da su htjeli da je otruju

Popularna glumica Olivera Katarina ispričala je u emisiji kod Jovane Joksimović i Srđana Predojevića detalj za koji mnogi nisu znali.

Rezultat slika za оливера катаринаFoto: Novosti 

– Sedam dana sam bila na Tari i otrovali su me. U ustima sam imala rane. Nastupila je strašna infekcija da nisam mogla da pjevam. Odveli su me kod ljekara gdje su mi dali razne ljekove da ispiram usta. Ma svašta je tu bilo – rekla je Olivera Katarina. Voditeljka ju je nakon toga upitala da li je na kraju morala da pjeva.

Da, da, pjevala sam – odgovorila je glumica, a kada ju je Jovana upitala zbog čega je tako tužno je objasnila.

– Žao mi je što sam morala da prolazim kroz sve to. Neko jednostavno nije želio da pjevam – rekla je glumica.

Olivera Katarina se dotakla i teme o odnosu sa Mirom Stupicom za koju kaže da je bila odgovorna što nikada nije odigrala na daskama koje život znače. Prisjetila se i trenutka kada ju je Bekim Fehmiju ošamario na setu filma “Skupljači perja”.
Ošamario me je tako da sam poletjela preko nekog sanduka, povrijedila sam kičmu – rekla je Olivera Katarina. Priznala je da nikada nije željela da snima nage scene.

– To me je nerviralo, bilo je bezobrazno. Nikada im to nisam dopuštala. Danas glumice na to gledaju drugačije, da je to sastavni dio glume. Ali tijelo pripada intimi i intimnom prijatelju sa kojim se dijeli – rekla je glumica u “Jutru”.

Izvor: Portal Analitika

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!