Ona je najbogatija pjevačica na svijetu, a sigurno nikada niste čuli za nju

157873_profimedia0192191648_ls.jpg

Kirsti Bertareli je treća najbogatija žena u Ujedinjenom Kraljevstvu. Sudeći po listi najbogatijih žena u Velikoj Britaniji, Kirsti ima više novca nego britanska kraljica i DŽ. K. Rouling zajedno, a u njenom zanimanju stoji da je pjevačica.

Teška je gotovo deset milijardi dolara. Ako se njeno bogatstvo uporedi s bogatstvom Bijonse i njenog muža Džej Zija, dolazimo do zaključka da je nepoznata Kirsti najbogatija pjevačica na svijetu, budući da su Bijonse i Džej Zi zajedno teški oko milijardu dolara.

Svijet nije čuo za nju, a o njenim pjevačkim uspjesima vjerovatno zna samo uža rodbina. Ipak, ona pliva u novcu i to zahvaljujući udaji za švajcarskog biznismena Ernesta Bertarelija.

Kirsti je prije pjevačke karijere bila mis Ujedinjenog Kraljevstva, a za Bertarelija se udala 2000. godine. Par ima troje djece i uživa u nezamislivom luksuzu.

Ernesto Bertareli supruzi je za rođendan poklonio jahtu vrijednu 100 miliona dolara, najveću koja je ikada napravljena u Velikoj Britaniji. U svom vlasništvu imaju luksuzne nekretnine po Italiji i Velikoj Britaniji, a imaju čak i skijalište u Švajcarskoj, prenosi Index.

Ona ima tri albuma, ali pjevačku karijeru nikad nije uspjela da dovede na viši nivo.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!