Ona je najuticajnija Crnogorka u Americi

#Showbiz #AmraOlević

Beauty-Ideal-Amra-Olevic-Amrezy-HFA-Fashion-Artist.jpg

BrightSide je sastavio listu deset Instagram zvijezda koje najviše zarađuju, a među njima se našla i jedna Crnogorka.Amra Olević je šminkerka, modna stilistkinja i vlasnica vlastite linije ruževa i sjajeva pod nazivom “Lip Land Amrezy”.

Jedna je od najpopularnijih svjetskih šminkerki, a njene savjete redovno prati 5,5 miliona ljudi.

Tako se ona i našla na ovom spisku najbogatijjih i najuticajnijih.

Prvi posao je dobila u prestižnoj kozmetičkoj kući MAC, a onda je odlučila da postane samostalna, što je dovelo do statusa milionerke. Amra je poznata osoba u Americi, a družila se s mnogim američkim slavnim ličnostima.

Svojim smislom za modu privlači veliku pažnju, a njena popularnost raste vrtoglavom brzinom. Osim toga, Amra zna svoje adute da pokaže na veoma izazovan način.

Crnogorska šminkerka je zahvaljujući svom talentu facijalne transformacije žena uspjela da ostvari svoje snove i obiđe skoro cijelu planetu.

Amra na društvenim mrežama ističe ljubav prema svom rodnom kraju, a jedan od njenih sjajeva za usne nosi naziv Montenegro, koji je posvetila Crnoj Gori.
,,Vaspitali su me strogi roditelji. Pružili su mi sve što mi treba, ali se nismo slagali. Iselila sam se iz porodičnog doma u 23. godini. To je bila moja najbolja odluka. Prošla sam kroz teške trenutke, jedno vrijeme nisam imala novca ni za hranu. Živjela sam sa dečkom i oboje smo se borili da preživimo. Ponekad kad se sjetim tog perioda pitam se kako smo uopšte uspijevali. To iskustvo me je promijenilo. Naučilo me je da budem skromna, ali i da cijenim svaki trenutak”, rekla je svojevremeno Amra.

 

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!