Pršte uvrede: Koleginica optužila Snežanu Dakić za mobing

Snezana-Dakic.jpg

Jelena Tinska optužila je Snežanu Dakić da ju je zlostavljala i sprovodila mobing nad njom dok joj je bila urednica na Ženskoj televiziji.

“Svakodnevno sam, kao i ostali saradnici, trpjela mobing, uvrijedljiva pisma i omalovažavanja od napucane nesrećnice Snežane, koja je kraljica selfija i isticanja svojih sisa i nogu, za kojim, po vlastitom samoreklamiranju, otkida muški rod”, napisala je Tinska na Fejsbuku, a Snežana joj nije ostala dužna.

Jelena Tinska

“Jelenine uvrede su neosnovane, podnijela bih krivičnu prijavu, ali neću iz humanitarnih razloga. Naivno sam vjerovala da je dobronamjerna i dobrodržeća bakica koja može biti uzor ženama u trećem dobu. Pogriješila sam, a istine radi: uređivanje programa i kritika na račun nečijeg rada nije mobing. Ona se nije dovoljno pripremala za teme emisija, odbijala je da radi ono zbog čega je angažovana. Njene emisije su bile dosadne, nije poštovala uređivačku politiku i stav kolegijuma. Ako bolje pogledate, to je komentar frustrirane žene čije je vrijeme prošlo”, rekla je Snežana.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!