Psiholog pomogao Jeleni i Novaku da prebrode krizu

#NovakĐoković #JelenaĐoković

sp-novak-jelena_620x0.jpg

Kada je poslije neočekivane eliminacije sa Vimbldona najbolji teniser svijeta Novak Đoković priznao da je imao privatne probleme koji su ga spriječavali da se fokusira na igru, svi su se zapitali kakve su to muke mučile tenisera.

Tokom predavanja Jelene Đoković na Ekonomskom fakultetu Novak je govorio o tome kako su prebrodili krizu u braku.

„Kada Jelena i ja osjetimo da udaramo glavom o zid, profesionalno ili privatno, psiholog Džim Ler je osoba na koju možemo da se oslonimo“, bio je iskren Novak.

Novak je došao da podrži svoju suprugu na predavanju, ali je njoj zasmetala jedna sitnica, pa se našalila na račun svog supruga.

„Eto, ja pričam i gledam u njegovom pravcu, a on gleda u telefon. Šalim se, ljubavi, dođi da nešto i ti kažeš. I hvala ti što si došao da me podržiš, i ja sam uvijek bila na tribinama za tebe. I samo da znate, on umije jako dugo da priča, uvijek je mrtva trka u kući ko će da kaže nešto…“.

Novak je istakao da je jako ponosan na svoju suprugu.

„Ljubavi, ja sam, evo pred cijelim fakultetom, jako ponosan na tvoje večerašnje izlaganje i moram da priznam da sam napravio veoma dobar izbor. Ovo će na kraju da ispadne stendap komedija. Zadovoljstvo mi je da slušam kako ona pretoči u riječi emocije i načela kojih se drži, a i ja sa njom… „, ispričao je Novak, navodeći da porodica iz čovjeka izvlači ono najbolje, te da snove niko ne može da nam uzme.

Kriza koja je pogodila Jelenu i Novaka desila se prije nekoliko godina, kada je Đokovićeva karijera naglo uzletjela, piše Blic.

U tim izazovnim trenucima, kada je Novaku trebala podrška, Jelena je morala da odluči da li će ga ispratiti i pojavila se sumnja u budućnost. Sve su, međutim, ubrzo riješili.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!