Sjećate li se robijaša iz legendarnog spota “Sunce ljubavi”?

#Showbiz #Doktor #DžejRamadanovski #IvanMarjanović #Spot #Uloga

207743_pic_ff.jpg

Prije nego što je postao predsjednik zdravstvene komisije Vaterpolo saveza Srbije i član Zdravstvene komisije olimpijskog komiteta Srbije, specijalista oftamologije i načelnik operacionog bloka Klinike za očne bolesti Kliničkog centra Srbija, Ivan Marjanović, oprobao se u glumačkim vodama. Pamtite ga kao zgodnog robijaša iz spota “Sunce ljubavi”, Džeja Ramadanovskog.

“Moj dobar drug Srdan Golubović, poslije gimnazije je upisao režiju te me je zamolio da mu pomognem u realizaciji njegovog filma za kraj prve godine studija. U pitanju je bio nijemi film, gdje smo radili demonstracije i ja sam, da bih mu pomogao, glumio. Kako mi je on to tada ispričao, njegovi profesori su pogledali film, bili su oduševljeni i rekli mu da me posavjetuje, da bi trebalo da razmislim o glumi”, kaže Ivan smijući se.

Robijaš je danas doktor

Davne 1995, godinu nakon pojavljivanja u studentskom filmu, od svog druga ovaj doktor ponovo dobija poziv.

“Spot za pjesmu ‘Sunce ljubavi’ rađen je pod dirigentskom palicom Darka Bajića, dok je moj drug Srdan bio režiser”, priča Marjanović.

Kako kaže, potpuno su amaterski snimili taj spot, ni ne sanjajući da će on doživjeti toliku popularnost.

“Drago mi je da je ta pjesma uspjela i da se svidjela publici”, kaže Ivan i dodaje da se, iako je kasnije imao dosta ponuda, ulogom u Džejevom spotu, njegova karijera glumca se završila, jer je medicina, ipak, njegova “prava ljubav”.

“Oduvijek sam želio da budem hirurg. Iako je ortopedija moja prva ljubav, sudbina me je usmjerila ka oftamologiji. Glaukom je odjeljenje na koje sam raspoređen po završetku specijalizacije, dok je katarakta povezana sa većinom oftamoloških suspecijalnosti, pa tako i sa glaukomom”, riječi su doktora Marjanovića.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!