Vesna Zmijanac otkrila istinu Nikolijinom ocu

#Showbiz #NikolijaJovanović #VesnaZmijanac #VladaJovanović

24_1000x0.jpg

Najveća ljubav slavne pjevačice Vesne Zmijanac, bio je Vlado Jovanović, otac njene ćerke Nikolije. On se ne pojavljuje u medijima i ne voli šou biznis. Vesna otkriva da je Vlado bio zadužen za odgajanje njihove jedinice dok je ona nastupala širom svijeta.

“On će biti moj doživotni prijatelj i drug. Rastali smo se iz drugih razloga. Tada nisam imala vremena ni za šta. Samo turneje, koncerti, sa jednog na drugi kontinent. On je podizao Nikoliju, bez njega ništa ne bih mogla. Vlada je i danas upućen u sve i pomaže nam. Koliko sam ja Nikoliji mama, tako joj je on tata, a Rei deda. Samo je ‘problem’ što on nije javna ličnost, pa narodu izgleda drugačije”, ispričaka je folk zvijezda za HIT.

Osvrnula se i na to kako je izgledalo odrastanje danas popularne pjevačice Nikolije koju je u braku sa Vladom rodila 1989. godine.

“Bila sam više zadužena za finansiranje škole i fakulteta, garderobe, života, a tata se bavio ozbiljnim stvarima. Učio je sa njom, vaspitao je, podržavao. Pomogao joj je da upiše srednju školu u inostranstvu. Ma on je doktor ekonomskih nauka i da nije bilo njega, džabe sve moje pare. Šta vredi da ja finansiram fakultet u inostranstvu ako ona ne može da ga upiše… Zahvaljujući njemu je uspjela”, iskrena je Vesna.

Ona je otkrila i da nikada nije išla na roditeljske sastanke.

“Nije bilo dobro za Nikoliju da se ja pojavljujem igdje”.

FOTO: Hello

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!