Bianca: Pjevaće Petar Mitić, Katarina Živković, Ivana Selakov i Dejan Matić

Nakon ljetnjih rekorda «Bianca» već spremila bogat jesenji i zimski program

Nakon završetka veoma uspješne ljetnje sezone, tokom koje je hotel “Bianca Resort & Spa” ostvario bolje rezultate i od prošlogodišnjih, koji su bili najbolji od rekonstrukcije, u ovom hotelu se prema riječima direktora Nemanje Kuljića pripreme za zimsku sezonu privode kraju.

“Tokom ove ljetnje sezone smo uspjeli da ispunimo sve ciljeve koje smo prije početka i zacrtali. Povećali smo stepen zadovoljstva gostiju, ostvarili povećanje broja noćenja a samim tim i prihoda.

Struktura gostiju je kao i prethodnih godina bila raznovrsna. Većinu su činili gosti iz Francuske, Belgije, Izraela, SAD i Velike Britanije. Posebno nam je zadovoljstvo sto smo ostvarili i porast broja gostiju iz Crne Gore.

U ovom periodu su veoma atraktivni i dostupni jesenji paketi. Veliki broj naših gostiju “Biancu” vole i u ovom periodu godine, kada se u punom komforu koji Hotel pruža, mogu opustiti i uživati u svim sadržajima Hotela i iskoristiti specijalne Spa i ostale promo ponude”, kazao je Kuljić.

  Ovaj period smo iskoristili i za pripremu zimske sezone”, nastavlja Kuljić,  “a booking za ovaj period ide dobro. Za vrijeme katoličkog Božića hotelski kapaciteti su već u potpunosti rasprodati a za period novogodišnjih i božićnih praznika smo spremili specijalne pakete i brojna iznenadjenja.”

  U periodu novogodišnjih praznika u Hotelu će nastupiti regionalne zvijezde i to 31-og Petar Mitić i Katarina Živković a 1-og Ivana Selakov i Dejan Matić.

“Proslava će biti organizovana u oba hotelska restorana a lijepa praznična atmosfera i dobra zabava, siguran sam, neće izostati ni ove godine. Nakon novogodišnji praznika, imamo potvrdjene grupe iz Francuske, koje će u Bianci boraviti 7 noci i činiti većinu tokom februara i marta mjeseca”, zaključuje Kuljić.

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!