Gdje Seka Sablić ide da „napuni baterije“?

Poznata srpska glumica je već uveliko u osmoj djeceniji života, te navodi kako joj je odmor često preko potreban, a odavno je pronašla mjesto kom se rado vraća, kad god želi da pobjegne iz srpske prijestonice, prenosi „Blic“.

Foto: Vladimir Živojinović / RAS Srbija

– Oduvjek sam željela kuću na moru. Obožavam more. Prirodu uopšte. Prirodu osjećam kao neku vrstu umjetnosti, kao nešto najfantastičnije. Priroda je smisao življenja. Mnogo vremena sam provodila na moru. To je obično bilo Hrvatsko primorje, nikada prije nisam išla na Crnogorsko primorje, ali kada je počeo rat na našim prostorima, mene i Milenu Dravić jedan prijatelj odveo je u Rose i, kako smo prilazili kolima, srce mi je kucalo kao ludo – otkrila je Seka u intervjuu za „Hello“.

– Odmah sam kupila plac, vrlo povoljno, za razliku od Hrvatskog primorja, koje je bilo naučna fantastika za jednog umjetnika. Naravno, sa teškom mukom sam izgradila tu kuću, ali to je duga priča. I tako sam dobila ono o čemu sam oduvjek sanjala, kuću na moru, sa drvetom ispred nje. Divan je osjećaj kada znaš da je to tvoje i da nisi vezan za neki odvratni hotel, jer ja hotele nikako ne volim, a pogotovo privatne smještaje, po kojima sam se vukla sa malim djetetom – ispričala je Sablićeva, koja na primorju zna da bude cijelo ljeto.

 

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!