Herceg Novi na Forbsovoj listi najpristupačnijih destinacija!

Na najnovijoj listi 27 najboljih, a pristupačnih destinacija za 2018. godinu, Herceg Novi je na jedanaestom mjestu.

NA najnovijoj Forbsovoj listi 27 najboljih, a pristupačnih destinacija za 2018. godinu Herceg Novi je na jedanaestom mjestu. Forbs je jedan od najuglednijih svjetskih privrednih medija, a Herceg Novi se na prestižnoj listi našao zahvaljujućisjajnom izveštaju svjetski poznatih turističkih blogera Katrini Kač Umandap-Hov i Jonathanu Davidu Hoveu, osnivačima i vlasnicima travel vebsajta Tu mankis trevl grup. Oni su ovih dana gosti hercegnovske Turističke organizacije.

– Smješten između živopisnog Jadranskog mora i impozantne pozadine planine Orjen, Herceg Novi ima jednu od najturbulentnijih istorija u Evropi. Za budžetski racionalnog putnika, to znači da možete vidjeti nevjerovatno eklektične arhitektonske stilove i uživati ​​u istoriji putujući u vrlo pristupačnim djelovima Evrope. Oblast je poznata i po vrelim izvorima, blatnim banjama i skrivenim plažama. Mnoge plaže su dostupne samo brodovima i nadamo se da ćemo ih lično posjetiti početkom 2018. godine. Možda nas sretnetne tamo! – napisali su Kač i Jonathan u izveštaju koji je Forbs kao preporuku uvrstio ispred Zagreba, ali i mnogih atraktivnih mjesta u Meksiku, Sedinjenim Američkim Državama, Africi, Aziji, Pacifiku…

Prvi na listi je Montreal u Kanadi, a ispred Herceg Novog kao preporučene destinacije su najpoznatije svjetske turističke metropole poput prijestonice Katalonije Barselone ili egzotičnog karipskog Kurakaa i Senegala u Africi.

Priznanje i prepoznatljivost Herceg Novog kao jedne od najprimamljivijih svjetskih turističkih destinacija za sledeću godinu, komentarišu u Turističkoj organizaciji, može umnogome da doprinese napretku turističke privrede, imponuje svima koji su u nju uključeni. To je i potvrda dobre i kvalitetne orjentacije razvoja turistikog proizvoda koji stvara i potencira ova organizacija.

Novosti.rsŽelite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!