Noćenje platite svega 1 dolar

Džejms Askvit upisao se u Ginisovu knjigu rekorda kao najmlađa osoba koja je posjetila sve države svijeta. Zahvaljujući svom iskustvu, došao je na ideju kako da ljudima širom svijeta olakša putovanja.

Foto: „Već više od 50 zemalja nudi nekretnine putem te aplikacije, uključujući SAD“ (Foto: pixabay.com)

Naime, Džejms je napravio aplikaciju „Holiday Swap“, koja je opisana kao pomoć pri snižavanju ukupne cijene putovanja. Aplikacija se reklamira kao „Tinder za putovanja“, a korisnici mogu pomoću nje da zamijene svoj dom s nekim drugim na nekoliko dana za simboličnu cijenu od jednog dolara po noćenju.

Putnici mogu da koriste aplikaciju kako bi sebi zanimljive nekretnine „zabilježili“, a s vlasnicima se potom naknadno dogovorili kad bi zamijenili svoje domove.

„Milenijumska generacija je budućnost, a njeni pripadnici žele više za manje novca. S napretkom tehnologije gradimo pravu svjetsku turističku zajednicu i koristimo sve što imamo na raspolaganju kako bismo istražili svijet“, izjavio je tvorac aplikacije, piše punkufer.hr.

Da se „Holiday Swap“ dobro razvija pokazuje i podatak da postoji već više od 50 zemalja u kojima se nude nekretnine, uključujući SAD, Australiju, Brazil, Japan…

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!