PONUDA WIZZ AIR-a KOJA VAŽI 24 SATA: Samo danas popust 20 odsto na rezervaciju letova

#WIZZAIR #Popust

(Podgorica, 01. mart 2018) – Wizz Air, jedna od avio-kompanija sa najbržom stopom rasta u Evropi, danas nudi popust od 20 odsto na rezervaciju svih letova do 31. maja. Po cijeni koja kreće već od 9,99 eura, rezervišite Wizz Air letove za Milano, Budimpeštu ili Memingen.

Za putnike koji žele da kupe neku od najpovoljnijih karata koje se danas nude, ali nisu sigurni sa kim će putovati, Wizz Air nudi uslugu fleksibilnog saputnika. Uz malu naknadu, putnici mogu da rezervišu kartu i prijave ime saputnika tek prilikom čekiranja.

Karte sa popustom u ponudi su samo večeras do 23:59, zato požurite da rezervišete željeni let po povoljnoj cijeni. Popust od 20 odsto se odnosi na avionske karte sa taksama i obaveznim troškovima bez administrativne takse. Cijena se odnosi samo na rezervacije na sajtu wizzair.com ili mobilnoj aplikaciji WIZZ. Karta u jednom smjeru uključujući sve takse i obavezne troškove.

*Promocija važi 01. marta od 00.00h do 23.59h po centralnoevropskom vremenu. Period putovanja je ograničen i sva putovanja moraju biti završena do 31. maja 2018. godine.

O kompaniji Wizz Air

Wizz Air je najveća niskotarifna avio-kompanija u centralnoj i istočnoj Evropi čija flota obuhvata 88 aviona tipa Airbus A320 i Airbus A321 i koja u ponudi ima preko 600 destinacija sa 27 aerodroma i povezuje 145 destinacija u 44 zemlje. Wizz Air ima tim od oko 3.500 profesionalaca koji nude izvanrednu uslugu i veoma niske cijene karata i zahvaljujući tome je bio omiljeni izbor 28,2 miliona putnika u 2017. godini.

Wizz Air je član Londonske berze pod skraćenicom WIZZ i uvršten je u Indekse FTSE 250 i FTSE All-Share. Wizz Air je registrovan u okviru programa Kontrole operativne bezbednosti (IOSA) Međunarodne asocijacije avio-kompanija (IATA), globalnog lidera u kontroli avio-bezbjednosti. Kompanija je nedavno dobila nagradu Najbolja evropska avio-kompanija u 2017. godini koju dodeljuje Aviation 100, ugledna godišnja publikacija koja nagrađuje najistaknutije predstavnike avio-industrije.

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!