Eva Ras otkriva kako je snimala erotske scene sa Momčilom Otaševićem

#EvaRas #MomčiloOtašević #Komedija

eva_i_momo.jpg

Glumica Eva Ras (77) u seksi komediji indijskog režisera S. Šridara „Saga o tri nevina muškarca“ ima škakljive scene sa mladim crnogorskim glumcem Momčilom Otaševićem (26). Glumica priča kako je bilo na snimanju filma i kako je bilo sarađivati sa mlađanim Momčilom.

„Mi nismo snimali pornografski film i nije bilo teško da igram sa mladićima. Svi smo profesionalci i sasvim smo dobro razumjeli šta treba da radimo da bi komedija bila urnebesno smiješna. Strasti oko moje uloge se ne smiruju, region se trese. Svi su se zakačili za matoru vješticu i mladića s kojim vodi ljubav“, kroz smijeh će Eva, koju, kako tvrdi, narod koji sreće na ulici podržava.

„Momčilo Otašević je duhovit, čitala sam u nekim novinama da je izjavio da njemu nije pripala čast da, kao Nikola Kojo u kultnom filmu „Mi nismo anđeli“, legne u krevet sa Evom Ras! Tajanstveno se ogradio kako je imao dvije scene sa mnom i lijepo je bilo raditi zajedno, ali da je spornu scenu sa mnom snimio naš kolega Danilo Babović, a ne on. To je istina, ali nisu bezazlene ni one druge dvije scene s Momčilom, i tamo ima za šta da se valja od smijeha, ali da ne otkrijem sve kako bi imalo šta da se gleda kad film stigne u bioskope“, ispričala je Eva za Alo.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Желите рекламу на Порталу Црна Гора? Јавите нам се!

Желите и Ви да пишете за Црну Гору? Придружите нам се!