Bejzbolkom napao MMA borca u saobraćaju, a onda… (VIDEO)

Opšte je poznato da ljudi danas imaju “tanke živce”, pa su sukobi bijesnih vozača u saobraćaju jedni od najčešćih. U video-snimku koji je objavljen na sajtu Liveleak, vidi se kako je jedan bijesni vozač izašao iz svog automobila i krenuo na drugog vozača koji se nalazio iza njega.

Bijesni vozač je ponio i bejzbol palicu sa sobom, a nakon što je izvređao muškarca u kolima koji su se nalazila iza njegovih, počeo je da mu bejzbolkom rabija farove.

Međutim, on nije ni slutio da se u vozilu nalazi čovjek koji poznaje nekoliko borilačkih vještina. U sekundi je iskočio iz automobila, a nesrećni dečko sa bejzbolkom nije ni stigao da ga udari, jer je u sekundi bio nokautiran.

U sledećem trenutku se vidi kako u kadar uskače muškarac koji je želeo da pomogne nokautiranom prijatelju, ali nije imao snage da se izbori sa MMA borcem koji je uspio da ga uspava.

Snimak je zabilježila sigurnosna kamera iz automobila u kojem su se nalazili muškarac i žena koji su čitavu situaciju u čudu posmatrali.

Nakon što je obojicu napadača onesvijestio, napadnuti muškarac je seo u svoj “pežo” i otišao svojim putem.

Nije poznato gdje se dogodio incident, ali s obzirom na to da se u snimku vide vozila koja se kreću levom stranom, a takođe se čuje i britanski akcenat posmatrača, pretpostavljamo da je u pitanju Velika Britanija.

Pogledajte video:Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!