Džej Lo još uvijek traga za onim pravim

By kristina cetkovic

0409Lo


L
atino pjevačica Dženifer Lopez krasi naslovnu stranicu britanskog izdanja magazina „El“ za koji je otkrila da i dalje traga za onim pravim, ali i koliko je teško biti samohrana majka.

Džej Lo i nakon tri neuspjela braka i dalje vjeruje u ljubav i tvrdi kako i dalje traga za onim pravim.

„Još uvijek vjerujem u ljubav. Moj savršen muškarac je tamo negdje, ali morate da se potrudite kako bi ga našli. Morate da radite na tome. Baš kao na svemu drugom“, kaže Džej Lo.

Ipak, pjevačica tvrdi da biti samohrana majka nije lako. Od kako je raskinula vezu sa Kasperom Smartom, prije dva mjeseca, Dženifer je opet sama s dvoje djece.

„To nimalo nije lako. Ja se vodim tradicionalnim normama. Potrebno je dvoje ljudi kako biste dobili dijete. Tako je i za njihovo odgajanje. Znam da djeca osjećaju odsustvo muškarca i kada smo prvi put Mark i ja raskinuli pomislila sam da smo napravili veliku grešku. Međutim, kada shvatite da ostati zajedno nije dobro ni za koga, onda počnete da se trudite da novonastalu situaciju prilagodite djeci na najbolji mogući način“, rekla je Dženifer.

„Pravila sam greške i ignorisala znakove, ali nikada neću odustati od potrage za pravom ljubavi. Ipak, svaki put kada neka veza ne uspije osjećate isto razočaranje“, zaključila je.

Izvor i foto: b92.net

Izvor: Analitika

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!