#TheLivingRoom #LadiesNight

Omiljena dnevna soba u Podgorici ima novu ponudu posvećenu pripadnicama ljepšeg pola.

Svake srijede tokom septembra The Living Room lounge&dining organizuje „Ladies night“, tokom koje damama poklanja piće na račun kuće. U periodu od 19h do 22h, dame besplatno dobijaju dva koktela ili dvije čaše šampanjca.

„Ne, nije praznik, ali nigdje nije ni zapisano da su praznici jedini dani kada se poklanja. Vjerujemo da je ovo jedan od načina da ukažemo pažnju urbanim, samosvjesnim damama koje tokom radnih dana nemaju motiva ili vremena za opuštanje. Ovaj poziv na druženje je mali podsticaj za gospođe i gospođice da, uz omiljeni koktel ili šampanjac, provedu lijepo veče u dnevnoj sobi“, saopštili su iz The Living Room-a, koji je nalazi u stambeno-poslovnom kompleksu The Capital Plaza.

Besplatni kokteli i šampanjac za dame svake srijede

Svoje mjesto za narednu srijedu možete rezervisati pozivom na 020 648 016 ili preko Facebook i Instagram stranice The Living Room-a. Osim Ladies night srijedom, iz dnevne sobe najavljuju i događaje drugim danima, pa tako gosti utorkom mogu uživati u specijalnoj ponudi koktela Supper Club ili ukusnim zalogajima Beats&Bites četvrtkom.

Portal Crna Gora u saradnji sa The Living Room vam poklanja dva doručka za dvije osobe…

PRVA 2 KOMENTARA NA PORTALU dobijaju doručak u The Living Room za dvoje! Postavite komentar, a redakcija će vas kontaktirati da se dogovorimo oko „preuzimanja“ nagrade.

Srećno!

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!

2 Komentari

Comments are closed.