Nudi 10 hiljada dolara osobi koja ga upozna s djevojkom iz snova

#Zanimljivosti #Direktor #Djevojka #Ponuda

joe_cohen_facebook.jpeg

Džo Koen, mladi direktor u kompaniji SelHacked iz Kalifornije traži djevojku za sebe, a onom ko ga upozna s djevojkom s kojom će biti najmanje četiri mjeseca nudi 10.000 dolara nagrade.

Neobični konkurs izazvao je pravu pompu na društvenim mrežama, nakon što je mladi direktor objavio da je čak spreman ponuditi i nagradu od 2.000 dolara onome ko ga upozna s nekim ko će mu pomoći da pronađe djevojku koja ne želi samo novac, prenosi Odditycentral.

Tridesetogodišnji direktor napravio je blog u kojem je opisao sebe, ali i naveo karakteristike koje bi idealna djevojka trebala da ima. Tačnije, ona ne smije biti neurotična i mora biti savjesna, inteligentna. Ako ne živi u Kaliforniji mora biti voljna tamo da se preseli, a on je obećao da će joj platiti put i boravak tamo dok se budu upoznavali.

“Djevojka ne smije imati djece i mora biti stara između 20 i 30 godina. Samosvjesna, zabavna, koja nije materijalista, bila bi idealna. Ja sam inteligentan, drag, autentičan, pozitivan i pošten. U slobodno vrijeme se bavim penjanjem, tenisom, putovanjem i upoznavanjem interesantnih ljudi”, rekao je Koen.

Ističe kako mu je problem to što su društveni krugovi u Kaliforniji ograničeni, pa mu nije uspjelo to što je prilazio ženama u kafićima.

“Nabavio sam novu odjeću, vježbam, nabavio sam novi namještaj i gadgete kako bi moja soba izgledala cool. Nabavio sam i novi Mercedes, ali uz sve to počeo sam privlačiti pogrešan tip žena”, pojašnjava Koen.

Nakon toga je odlučio da pokuša da pronađe djevojku na drugi način. Do sada je njegovu ponudu vidjelo više hiljada ljudi i dobio je 400 poruka.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!