Bejzbolkom napao MMA borca u saobraćaju, a onda… (VIDEO)

Opšte je poznato da ljudi danas imaju “tanke živce”, pa su sukobi bijesnih vozača u saobraćaju jedni od najčešćih. U video-snimku koji je objavljen na sajtu Liveleak, vidi se kako je jedan bijesni vozač izašao iz svog automobila i krenuo na drugog vozača koji se nalazio iza njega.

Bijesni vozač je ponio i bejzbol palicu sa sobom, a nakon što je izvređao muškarca u kolima koji su se nalazila iza njegovih, počeo je da mu bejzbolkom rabija farove.

Međutim, on nije ni slutio da se u vozilu nalazi čovjek koji poznaje nekoliko borilačkih vještina. U sekundi je iskočio iz automobila, a nesrećni dečko sa bejzbolkom nije ni stigao da ga udari, jer je u sekundi bio nokautiran.

U sledećem trenutku se vidi kako u kadar uskače muškarac koji je želeo da pomogne nokautiranom prijatelju, ali nije imao snage da se izbori sa MMA borcem koji je uspio da ga uspava.

Pročitajte još:   Meri Ubica - Slon koji je osuđen na smrt vješanjem

Snimak je zabilježila sigurnosna kamera iz automobila u kojem su se nalazili muškarac i žena koji su čitavu situaciju u čudu posmatrali.

Nakon što je obojicu napadača onesvijestio, napadnuti muškarac je seo u svoj “pežo” i otišao svojim putem.

Nije poznato gdje se dogodio incident, ali s obzirom na to da se u snimku vide vozila koja se kreću levom stranom, a takođe se čuje i britanski akcenat posmatrača, pretpostavljamo da je u pitanju Velika Britanija.

Pogledajte video:

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!