Kolačarnica – spoj ljubavi, ukusa i jedinstvenih dekoracija

  #SanjaPopović #Kolačarnica

  Da posao koji se radi sa velikom ljubavlju i trudom, garantuje uspjeh pravi je primjer Podgoričanka Sanja Popović koja se bavi izradom sitnih kolača, torti i slanih peciva. Iako nije poslastičar po struci, kaže da se pronašla u svom poslu i da ga radi sa puno ljubavi, trudeći se da izađe u susret zahtjevima klijenata. Ona je za portal Crna Gora ispričala kako se njen hobi pretvorio u ozbiljan biznis i šta je to što preporučuje njen rad na tržištu.

  -Sve je počelo prije četiri godine na nagovor prijatelja i mlađeg brata.Tada sam radila nešto drugo i kolači su bili samo moj hobi. Potom sam na Fejsbuk stranici Kolačarnica počela da objavljujem prve fotografije kolača, torti…a posao je krenuo mimo svih očekivanja – kazala je Popović na početku razgovora.

  Dodaje da je Kolačarnica u početku bila zamišljenja tako da u ponudi ima samo sitne kolače.

  Pročitajte još:   Oluja mozgova - Balša Cvetković: "Umjesto da doprinose kulturnom uzdizanju mediji se pravdaju 'to je ono što narod želi'"

  -Ipak, neplanirano sam počela da radim torte i razna slana peciva i posluženja. Obožavam čokoladu pa samim tim moj izbor je uvijek neka čokoladna torta. Ukusi klijenata su različiti, pa se traže podjednako i voćne, čokoladne, klasične pa i torte malo neobičnijih sastojaka- kazala je naša sagovornica.

  Ističe da je posjetiocima stranice ,,Kolačarnica” interesantno što njeni proizvodi izgledaju drugačije nego sve ostalo što je ponuđeno na tržištu.

  -Kada su dekoracije torti i kolača u pitanju fondan ne koristim često jer mi nije interesantan i nekako je sve već od njega napravljeno i viđeno. Više volim prirodne i neobične dekoracije. Što se tiče ukusa torti i kolača koje radim pa i nema tajne, samo se trudim da koristim kvalitetne i svježe sastojke- rekla je Sanja Popović.

  Ističe da je posebno čini srećnom što ima veliki broj stalnih klijenata koji svojim prijateljima, rođacima poznanivima preporučju njen rad.

  Pročitajte još:   “15 poena, 50 odsto šut iz igre”: Bogdanović dobar u porazu od Toronta (VIDEO)
  Želite i vi da pišete za Crnu Goru? Javite nam se!