Kolačarnica – spoj ljubavi, ukusa i jedinstvenih dekoracija

#SanjaPopović #Kolačarnica

Da posao koji se radi sa velikom ljubavlju i trudom, garantuje uspjeh pravi je primjer Podgoričanka Sanja Popović koja se bavi izradom sitnih kolača, torti i slanih peciva. Iako nije poslastičar po struci, kaže da se pronašla u svom poslu i da ga radi sa puno ljubavi, trudeći se da izađe u susret zahtjevima klijenata. Ona je za portal Crna Gora ispričala kako se njen hobi pretvorio u ozbiljan biznis i šta je to što preporučuje njen rad na tržištu.

-Sve je počelo prije četiri godine na nagovor prijatelja i mlađeg brata.Tada sam radila nešto drugo i kolači su bili samo moj hobi. Potom sam na Fejsbuk stranici Kolačarnica počela da objavljujem prve fotografije kolača, torti…a posao je krenuo mimo svih očekivanja – kazala je Popović na početku razgovora.

Dodaje da je Kolačarnica u početku bila zamišljenja tako da u ponudi ima samo sitne kolače.

-Ipak, neplanirano sam počela da radim torte i razna slana peciva i posluženja. Obožavam čokoladu pa samim tim moj izbor je uvijek neka čokoladna torta. Ukusi klijenata su različiti, pa se traže podjednako i voćne, čokoladne, klasične pa i torte malo neobičnijih sastojaka- kazala je naša sagovornica.

Ističe da je posjetiocima stranice ,,Kolačarnica” interesantno što njeni proizvodi izgledaju drugačije nego sve ostalo što je ponuđeno na tržištu.

-Kada su dekoracije torti i kolača u pitanju fondan ne koristim često jer mi nije interesantan i nekako je sve već od njega napravljeno i viđeno. Više volim prirodne i neobične dekoracije. Što se tiče ukusa torti i kolača koje radim pa i nema tajne, samo se trudim da koristim kvalitetne i svježe sastojke- rekla je Sanja Popović.

Ističe da je posebno čini srećnom što ima veliki broj stalnih klijenata koji svojim prijateljima, rođacima poznanivima preporučju njen rad.

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!