Политика приватности

Sajt „crna.gora.me“ (u daljem tekstu Websajt) se trudi da Vam pruži što kvalitetnije usluge – usluge koje će biti prilagođene upotrebi što većeg broja korisnika. Da bi u tome uspeo, možda će prikupljati sledeće vrste informacija:

Informacije koje Vi pružate – Prilikom otvaranja naloga na Websajtu, tražiće od Vas lične podatke (kao što su Vaše ime i prezime, adresa e-pošte, korisničko ime i sl). Ove informacije kasnije možete dopuniti i ažurirati u okviru podešavanja Vašeg profila.

Kolačići (cookies) – Kada posetite Websajt šalje se jedan ili više kolačića (mala datoteka koja se sastoji od niza znakova) Vašem računaru, i oni predstavljaju jedinstvenu identifikaciju Vašeg pregledača. Websajt kolačiće koristi da bi poboljšao kvalitet usluga tako što čuva korisnička podešavanja i prati trendove korisnika, kao na primer, izgled kategorija.
Takođe, kolačići se mogu postaviti na Vaš računar prilikom kliktanja na reklame, linkove i banere, kao na primer Google oglase.

Informacije o prijavljivanju – Prilikom pristupanja uslugama Websajta, serveri mogu automatski evidentirati informacije koje Vaš pregledač šalje kada posetite sajt. Ova evidencija servera može da sadrži informacije kao što su Vaš web zahtev, IP adresa, tip i jezik pregledača, datum i vreme Vašeg zahteva, popis i dužinu korišćenja usluga, i jedan ili više kolačića koji predstavljaju jedinstvenu identifikaciju Vašeg pregledača.

Informacije o komunikaciji korisnika – Kada pošaljete elektronsku poruku ili iskoristite drugi vid komunikacije koji pruža Websajt, ti podaci mogu biti sačuvani kako bi Websajt obradio Vaše upite, odgovorio na Vaše zahteve i poboljšao usluge.

Informacije od partnerskih sajtova – Websajt će možda nuditi usluge zajedno sa drugim sajtovima i trećim licima. Lične informacije koje pružite tim sajtovima će možda biti prosleđene Websajtu radi pružanja usluge. Dobijeni podaci će se obrađivati u skladu sa ovom politikom privatnosti. Partnerski sajtovi mogu na drugi način da primenjuju praksu privatnosti, pa Vas stoga podstičemo da pročitate njihovu politiku privatnosti.

Informacije od drugih sajtova – Ova politika privatnosti se odnosi samo na Websajt. Websajt ne kontroliše sajtove koji se prikazuju u okviru rezultata pretrage, niti veze u okviru svojih različitih usluga. Drugi sajtovi mogu da ostave svoje kolačiće ili druge vrste datoteka na Vašem računaru, prikupljaju podatke i/ili traže poverljive informacije od Vas. U tim slučajevima, isključivo od Vas zavisi da li ćete prihvatiti njihove politike privatnosti ili ne.

Websajt može da koristi lične podatke samo u svrhe opisane u ovoj politici privatnosti i/ili dodatnim obaveštenjima o politici privatnosti određenih usluga. Pored gorenavedenog, te svrhe uključuju:
– pružanje usluga korisnicima, uključujući prikazivanje prilagođenih sadržaja i oglašavanje;
– pregledanje, ispitivanje i analiza u cilju održanja, zaštite i poboljšanja usluga;
– obezbeđivanje tehničkog funkcionisanja Websajta
– razvoj novih usluga.

Websajt može u bilo kom trenutku promeniti politiku privatnosti, bez prethodnog obaveštenja. Vaša je dužnost da pratite izmene.