„Bosanka koja je pobjegla od civilizacije“: Godinama živi u bunkeru pod zemljom

Samo nekoliko stotina metara od ceste, u bunkeru godinama živi Nada Koprivica. Oni Romanijci koji je i vide kažu da malo s kim želi da komunicira. I mi smo je zvali i čekali ispred bunkera, ali uzalud. U bunker nismo ušli, jer nam to nisu preporučili šumari.

Istina prava, zašto se Nada Koprivica odlučila na ovakav život u bunkeru, ipak će ostati na nagađanjima.

A, oni koji i vide Nadu, s vremena na vrijeme, pričaju da se posvađala sa roditeljima, jer joj nisu dali da u kuću unese psa, pa je sad sa njim i njegovim mladunčadima u vojnom bunkeru. Drugi kažu da to nema veze, da je žena samotnjak koji voli prirodu, a ne civilizaciju.

– Viđam je često, ona tu boravi, pet-šest godina, živi u ovom bunkeru od JNA, tu stanuje, kako se hrani, šta radi, ja stvarno ne znam, vidim je često bere šumske jagode, to je to.

Pročitajte još:   Crna Gora dobija prvi javni akvarijum, cijena ulaza osam eura

Više je asocijativna, kad primijeti ljude, ona se skloni, bježi u šumu i tako – rekao je šumar Bojan Abazović.

– Svaki dan prolazim tuda i viđamo se, dobar dan, dobar dan i ništa drugo. Kažu da ima muža i kćerku i da je ona fakultetski obrazovana, e sad šta je bilo, kako je bilo i što je tu došla da živi sama, ne znam – rekao je Risto Valjarević.

Radomir Antonić mogao bi da se nazove njenim prvim komšijom. Kaže da je miroljubiva i da se na nju već navikao. I dalje ga čudi da je odlučila da živi u zemlji.

– Čudno jeste, čudno, ali niko tu ne obraća pažnju puno, ona je stalno tu – rekao je Radomir Antonić i dodao kako je kod njega dolazila prije godinu i po, dvije, nosila vode, sad u zadnje vrijeme ne dolazi, ne nosi.

Pročitajte još:   Tužilaštvo: Slučaj ''Bogavac'' će biti zatvoren

Pričaju Romanijci da je viđaju sa kesama hrane. Nagađaju da ima i neku penzijicu. Baš to ih i čudi da i pored primanja živi u bunkeru i to na debelim romanijskim minusima, prenosi ATV.

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!