Dačić nakon pjevanja Erdoganu: Zar je trebalo da ga ubijem kao Murata?

#ExYu #IvicaDačić #Pjesma #RedžepTajipErdogan #Srbija

tan2017-5-22_13356853_0.jpg

Prvi potpredsjednik Vlade i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić još jednom je “zapalio” društvene mreže svojim vokalnim sposobnostima, koje je ovog puta pokazao pred predsjednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom, u čiju čast je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić priredio večeru u Domu garde.

Međutim, na Dačićev nastup opozicija ne gleda blagonaklono, već ga oštro kritikuje, dok šef srpske diplomatije za “Telegraf.rs” kaže da je je to učinio na molbu Erdogana i Vučića.

Dačić je zapjevao i pjesmu koja se do sada nije našla na njegovom repertoaru -“Osman aga” i to na turskom jeziku na opšte oduševljenje gostiju iz ove zemlje.

Međutim, oduševljenje gostiju, ne dijele opozicioni lideri. Predsjednik DSS Miloš Jovanović kritikovalo je Dačićevo ponašanje, ocijenivši da je bilo “krajnje nedostojno i ponižavajuće” za državu Srbiju.

S druge strane, prvi potpredsjednik srpske Vlade kaže da nije učinio ništa neprimjereno i poručuje da ako se nekome ne sviđa ono što je uradio “neka ga slobodno smijene”.

Pročitajte još:   U srpskim pasošima se mijenja oznaka državljanstva

“Koliko sam razumeo svi u sali su bili oduševljeni. I danas je to glavna vest u Turskoj. A šta je trebalo, da ga ubijem kao Murata? Samo oni nek dobacuju sa balkona, a ako se nekome ne sviđam, neka me smijene”, rekao je Dačić.

Kaže da je očekivao pozitivnu reakciju turskih gostiju, pogotovo na pjesmu na njihovom jeziku.

“Pa, ja sam znao da će tako reagovati, to je jedna od njihovih najpoznatijih pjesama, inače pjeva se na cijelom Balkanu pa i kod nas”, kazao je šef srpske diplomatije za “Telegraf.rs”.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!