Vaš brifing za 19.06.2017. – Nađeni pesticidi u voću i povrću, Dankin skok od 15 mjesta, rođeno 19 beba, još jedan teror u Londonu

  #Briefing #CrnaGora #London #DankaKovinić #bebe #povrće #voće #pesticidi #kliničkicentar

  Sa graničnih prelaza u Crnoj Gori, od 7. juna do danas Uprava za bezbjednost hrane i fitosanitarne poslove spriječila je stavljanje na tržište 12 nebezbjednih pošiljki raznih vrsta hrane (povrće, voće, hrana za djecu, hrana za životinje, sokovi, začini), saopšteno je iz ovog resora.

  Prema informacijama Dnevnih novina, vraćeno je više od 40 tona limuna, lubenica, breskvi i paprika u kojima je utvrđeno prisustvo mnogo većih količina pesticida od dozvoljenih.

  Danka Kovinić je u sedam dana uspjela da za 15 pozicija popravi plasman na WTA list.

  Naša teniserka imala je zapažen nastup na ITF turniru u Mađarskoj, stigla je do finala i to joj je donijelo skok na listi najboljih teniserki planete.

  U Kliničkom centru Crne Gore (KCCG) u protekla 24 sata rođeno je 19 beba.

  Pročitajte još:   Rođeno šest beba

  U Urgentnom centru zbrinuto je 198 pacijenata od kojih dvoje iz saobraćajne nezgode i jedan iz nasilja.

  Jedan muškarac je preminuo, a deset ljudi je povrijeđeno kada je kombi uletio u grupu pješaka blizu sjeverne londonske džamije.

  Kombi se popeo na trotoar i pokosio ljude odmah nakon ponoći. Uhapšen je 48-godišnjak. Svjedoci su naveli da je još troje muškaraca izašlo iz kombija, ali policija nije navela da ima više osumnjičenih.

  Želite i vi da pišete za Crnu Goru? Javite nam se!