Crnogorci iz Australije podržali Đukanovića

Grupa iseljenika iz Australije porijeklom iz Crne Gore podržala je kandidaturu predsjednika Demokratske partije socijalista (DPS) Mila Đukanovića za predsjednika Crne Gore.

Safet Beljo Radončić

Potpredsjednik Asocijacije za dijasporu i osnivač Udruženja Monte-Australija, Safet Beljo Radončić u ime gupe iseljenika iz Australije kazao je da su iseljenici na tom kontinentu sa pažnjom i velikom zabrinutošću pratili dešavanja na političkoj sceni u Crnoj Gori.

„Pokušaji ujedinjenja parlamentarne i građanske opzicije su svima nama izazivali čuđenje i strah. Strah zbog neodgovornosti prema građanski orjentisanom stanovništvu, koje su neodgovorni lideri partija gurali u neodržive saveze i skute nekih drugih država“, kazo je Radončić.

To je, kaže Radončić, razlog njihove podrške Đukanoviću koga ističu kao lidera koji je svojom politikom sačuvao Crnu Goru od ratnih stradanja.

„Smatramo da će predsjednički kandidat DPS Milo Đukanović Crnu Goru građansku državu voditi ka novim pobjedama, političkoj stabilnosti i ekonomskim prosperitetima, zbog čega mu dajemo podršku u kandidaturi“, istakao je Radončić.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!