Djevojčicu iz Banjaluke brutalno pretukle zbog momka

#Djevojčicapretučena #BanjaLuka

 

BANJALUKA – Četrnaestogodišnjakinja iz Banjaluke brutalno je pretučena u centru tog grada jer je već duže vrijeme zbog momka bila u sukobu sa vršnjakinjom, saznaju ,,Nezavisne”.

Stoga ju je ta vršnjakinja u subotu naveče, zajedno sa još tri četrnaestogodišnjakinje, dočekala u centru Banjaluke, gdje su je pretukle.

-Napadnuta djevojčica je, prije godinu dana, poljubila mladića koji je bio u vezi sa jednom od maloljetnica koje su je tokom vikenda napale-pojašnjava izvor „Nezavisnih“.

Na snimku se vidi kako djevojčice udaraju četrnaestogodišnjakinju rukama, ali je i vrijeđaju i šutaju nogama, a potom zahtijevaju od nje da klekne i izvini im se.

Jedna od učesnica napada je zahtijevala od napadnute djevojčice da joj poljubi đon, a ostale su se smijale.

U jednom momentu žrtva briše krv sa usana dok joj nasilnice govore da će joj one oprati krv i da se ne brine. Premlaćena djevojčica se na kraju drhtavim glasom izvinjava, i tu je kraj video-snimka.

Policija je, podsjetimo, rasvijetlila slučaj tog brutalnog premlaćivanja. Policija je, kako nam je potvrđeno, identifikovala djevojčice sa uznemirujućeg snimka, i sa njima će se postupati u skladu sa zakonom o maloljetnicima.

Po nezvaničnim saznanjima, slučaj policiji nije prijavila premlaćena četrnaestogodišnjakinja niti njeni roditelji, nego je policija reagovala nakon što je dobila snimak od jednog banjalučkog portala.

-Pripadnici Policijske uprave Banjaluka su juče zaprimili prijavu i istog dana identifikovali maloljetnice koje su 14. oktobra u večernjim časovima fizički napale i nanijele povrede četrnaestogodišnjakinji iz Banjaluke- saopšteno je iz PU Banjaluka.Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!