Predstavnici dijaspore družili se u PG

#CrnogorskaDijaspora

Druženje sa iseljenicima iz Crne Gore i njihovim prijateljima u predivnom ambijentu restorana „Internacional“ u Podgorici pokazatelj je prave , iskonske Crne Gore raspjevane, razigrane u kolu zajedništva , tolerancije i poštovanja svih naših različitosti, saopštili su iz Asocijacije dijaspore.

.

„Ta klica života je večeras nama dovela Belja Radončića i Milovana Gojovića iz Australije, Bedrija Gula iz Turske, Huana Vladimira Martinovića iz Argentine. Nadamo se da ce ih ona i u ubuduće češće dovoditi njihovom i našem domu , našoj Crnoj Gori“, navela je Kirović.

Ona je dodala kako je zahvaljujući Biseri Mustafić druženje uveličali, kako je kazala, istinski, iskreni promoteri Crne Gore, čije glasove treba proglasiti nacionalnim dobrom.

„Branka Šćepanović, Tanja Šeter, Seka Tomčić, Zoran Kalezić, Zdravko Đuranović, Esad Merulić, Hamza i Nezo Haverić , Dejan Škuletić su svoju emociju prema svemu što znaci Crna Gora i sa pjesmama sa kojima su je opjevali podijelili sa nama. Po želji naše dobre vile Bisere druženje je pocelo sa zajedničkim pjevanjem pjesme – Niđe nebo nije plavo“, navodi se u saopštenju.

Slavenko Jovanović je iseljenicima emotivno poručio – „ostajte ovdje sunce tuđeg neba neće vas grijati k’o što ovdje grije“.

„Zahvaljujemo se svim našim prijateljima koji su svojim prisustvom uveličali naše druženje. Sve što život mjeri srcem zove se ljubav.To je najtačnija zivotna vaga. Vidi čovjeka , dobro u njemu i daljine prelazi brzo. Toplota druženja i prijateljski ispružene ruke, ljubav prema Crnoj Gori koja nas grije gdje god da živimo potvrda su da je vječna Crna Gora“, kazala je Kirović.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!