SRAMOTA: Podgoričanin zagradio djevojku uz prijetnju “E, nećeš se pomjerat’”, pa pred policijom sa ocem “pokupio prnje”

Da li vjerujete da u Podgorici živi momak koji svjesno na parkingu ispred zgrade u kojoj živi “zagradi” nekoliko kola, zbog čega ostavi broj telefona da bi se makao kad bude potrebno, a onda vlasniku auta kojeg je blokirao poruči „E, nećeš se ni pomjerat!”?! U svemu tome ga „ohrabri“ otac, koji s balkona poručuje “Tako, nemoj se ni micat’”. Upravo se sve to jednoj Podgoričanki desilo preksinoć u Beogradskoj, 6. Srećom, policija je uradila svoj posao, pa su „junaci“ otac i sin „pokupili prnje“ nakon njihovog dolaska.

Djevojka iz Podgorice, čiji je identitet poznat redakciji parkirala se tokom dana na parkingu ispred zgrade u Beogradskoj ulici, 6.

Kad je, oko ponoći, došla po auto, zatekla je sljedeću scenu:

1

Džip je blokirao nekoliko automobila, među kojima je i njeno.

S obzirom na to da je moglo da se učini da je vozač džipa, ipak, savjesno čeljade jer je ostavio broj telefona u kolima, ispred šoferšajbne, djevojka ga je pozvala.

U prvih pola sata niko se nije javljao na telefon. A, kad se vlasnik vozila konačno javio, razgovor nije bio prijatan jer je vozač džipa, uprkos molbi da skloni auto, naglasio da je to njegov „privatni parking“. Kako nigdje tog znaka nema, a i sve da ga ima, na njemu ne piše ničije ime, djevojka mu je objasnila da ima “pet minuta da se skloni”.

Mladić je izašao iz zgrade, ali bez namjere da se preparkira. Pošto mu je djevojka saopštila da sve snima i da će priču objaviti u medijima, on je naglasio  “E, nećeš se ni pomjerat’ odavde!”.

U tom „junačkom“ gestu ga je podžao stariji čovjek koji je raspravu posmatrao s balkona koji je poručio: „Tako, nemoj joj se ni se micat’”.

S obzirom na to da Komunalna policija nije odgovarala na pozive, Podgoričanka je pozvala 122, i policijska patrola je stigla poslije minut.

Uzeli su izjavu od djevojke, ali i od mladića jer se policiji javio na prvo zvono.

Priča se završila kako nije očekivao – uprkos prijetnji da se djevojka „neće ni micat'“, pokunjio se i morao je da se preparkira.

Naravoučenije – dame, isplati se da prkosite onima koji, samo zato što su fizički jači od vas, misle da im može biti da treniraju bezočnost nad vama.

Takođe, ovaj primjer pokazuje da treba da pozovete policiju kad vas bilo ko, bilo kad na bilo koji način zlostavlja.

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!

2 Komentari

  1. to sto se neki cobani izivljavaju jer im snaga lezi u autu a ne u glavi je normalna pojava u CG. Na granici Slovenije pita me policajac ;KUDA IDES, Rekoh u crnu goru a on se nasmijao i ka ze: IDES U ZEMLJU
    DIVLJAKA: bio je u pravu to potvrdjuje vac clanak.

    • Ne znam odakle je g-din Simon. Od rođenja živim u Beogradu . Bahatosti, nevaspitanja, primitivizma i prostakluka nikada više. Da nismo uvezli iz zemlje divljaka , pristiglo iz Bosne , primena zakona novca i moći ili nešto treće. Svuda i uvek će biti ovakvih slučajeva a ovaj simpatičan tekst samo savetuje kako da se reaguje u nekim situacijama.

Comments are closed.