Crna Gora na sajmu turizma u Moskvi

#ŽeljkaRadakKukavičić #Nto

Nacionalna turistička organizacija (NTO) i Ministarstvo održivog razvoja i turizma predstaviće turističku ponudu Crne Gore na najvećem sajmu turizma u Rusiji i jednom od najznačajnijih turističkih sajmova na svijetu MITT 2017, koji počinje sjutra.

(Foto:nparkovi.me) Ilustracija

Iz NTO je saopšteno da sajam predstavlja odličnu platformu za promovisanje turističke ponude Crne Gore na tržištu Rusije s obzirom na to da okuplja profesionalce iz oblasti turizma i putovanja.

Crnogorsku delegaciju predvodi direktor NTO, Željka Radak Kukavičić, koja će imati niz sastanaka sa predstavnicima ruskih turoperatora, investitora i agencija.

Na štandu NTO ponudu će predstaviti lokalne turističke organizacije Bara, Budve, Ulcinja, Kotora, Podgorice i Tivta, nacionalni avioprevoznik Montenegro Airlines, hotelske kompanije Montenegro Stars, Budvanska rivijera, Beppler & Jacobson, hotel Maestral, Institut “Simo Milošević”, Dukley Gardens, Aqua Park Budva, kompanija „14. septembar“, kao i turoperator R-turs i turistička agencija „Fly Montenegro“.

Pročitajte još:   Sjutra oblačno sa padavinama

MITT, sa preko 1,6 hiljada izlagača iz oko 180 zemalja, više od 28 hiljada posjetilaca od kojih je 75 odsto turističkih agenata i turoperatora iz Rusije, predstavlja ključno mjesto za turističke kompanije i destinacije koje žele da se predstave i sklope nove ugovore sa agencijama i turoperatorima na tom značajnom emitivnom tržištu.

Sajam će trajati do četvrtka.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!