Bolji uslovi u vrtiću „Osmijeh“ u NK

#OpštinaNikšić

Vrtić „Osmijeh“ u nikšićkom naselju Kličevo uređen je sa deset stabala i mobiljarom za igru mališana. Tu donaciju uručila je odbornica u Skupštini Opštine Nikšić, Sandra Muratović Čvorović.

.

Uređenje vrtića pomogli su pojedinci kojima se Čvorović obratila za pomoć. Kako je kazala to je još jedna potvrda da Crna Gora ima mnogo humanih ljudi.

„Ljudi koji su spremni doprinijeti poboljšanju u zajednici, bez obzira na visinu primanja. Upravo su sredstva prikupljena pojedinačnim donacijama ne manjim od 10 a ne većim od 100 eura. Zato je ova donacija još vrednija i ja im se svima od srca zahvaljujem na pomoći“, kazala je Čvorović prilikom uručenja poklona.

.

Ona je apelovala na sve pojedince i organizacije, koji su u mogućnosti da više pažnje posvete humanosti i podizanjem svijesti oko odgovornosti društva.

„Posebna čast i zadovoljstvo mi je što sam danas u Kličevu, svom rodnom mjestu i kao odbornik i kao roditelj mogu doprinjeti humanitarnoj donaciji vrtiću ‘Osmijeh’. Imajući u vidu da su djeca naša budućnost, prepoznala sam značaj i potrebu da kroz ovu akciju podignemo nivo njihovih uslova u vrtiću, kako bi sa svojim vaspitačima mogli organizovati aktivnosi u boljim uslovima, a sve u cilju kvalitetnijeg odgoja i srećnijeg djetinjstva“, kazala je odbornica.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!