I sjutra nekoliko opština bez struje

#Društvo #Cedis #IsključenjaStruje #RadoviNaMreži

dalekovod.jpg

Djelovi više opština biće sjutra nekoloko sati bez struje zbog radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

U Nikšiću će bez struje od devet do 15 sati ostati pilana Relja, Brijeg, Šćepan Polje, Paklice i Granični prelaz Šćepan polje.

Od deset sati i 30 minuta do 11 sati, bez struje povremeno će ostajati Kličevo, Straševina, Kočani, MI Goranović, Booster, Bogetići, Drenoštica, ulica Ivana Milutinovića, dio Njegoševe, dio Vuka Mićunovića, Manastirska, Autobuska i željeznička stanica, Dekor Iva, Voli, HD Laković i drugi potrošači koji se napajaju iz trafostanice Kličevo.

U Baru će bez struje od 11 do 11 sati i 40 minuta ostati područje STS-a Bartule i Rapa, od 11 sati i 40 minuta do 12 sati Uljara, od 12 sati i 20 minuta do 13 sati Voćara, od 13 do 13 sati i 40 minuta Bolnica, Baukovo, Belveder, Stari Bar, Stari Gradi Velembusi, a od 13 sati i 40 minuta do 14 sati i 20 minuta Popovići i Čeluga 2.

U Ulcinju će bez napajanja električnom energijom ostati kompletno područje Vladimira od 11 do 14 sati i uže područje Vladimira i pumpa Bojana od 11 do 18 sati.

Od sedam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta bez napajanja električnom energijom ostaće Velika plaža kod restorana Sunce (dio potrošača), auto servis Vesk i Čačansko odmaralište.

Na Žabljaku od deset do 15 sati bez struje biti Motički Gaj.

U Šavniku će od devet sati i 30 minuta do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostati Mokro i Gradac.

Na području Bijelog Polja od osam do 13 sati i 30 minuta, bez napajanja električnom energijom ostaće dio potrošača koji se napajaju sa Medanovići mreže (STS Medanovići-izvod P. Potok).

U Kolašinu će bez struje, od devet do 13 sati i 30 minuta ostati potrošači koji se napajaju sa mreže Trmanje.

Od osam sati 30 minuta do 14 sati bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači koji se napajaju sa mreže Bare Kraljske.

U Pljevljima će od devet do 15 sati, bez struje ostati Mataruge, Kozica, Vukovo Brdo i Klađe.

Od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta bez napajanja električnom energijom ostaće dio potrošača koji se napajaju sa mreže Donji Bukelj.

U istom termiju Beranama će bez struje ostati dio potrošača koji se napajaju sa mreže Šekular.

Radovi će u slučaju loših vremenskih uslova biti odgođeni.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!