I sjutra višesatna isključenja struje

#Društvo #Brojila #Cedis #Ugradnja

dalekovodi.jpg

Djelovi više opština biće sjutra nekoliko sati bez struje zbog ugradnje novih elektronskih brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila bez struje će biti od osam do 18 sati.

Nova brojila će, na području Podgorice, dobiti Zeta (Mahala i Baljače), a u Herceg Novom Kumbor, Zmijice, Miočevići, Kamp Sava I i II, Trg Maršala Tita, Zelenika i Sunčana obala.

U Podgorici će, zbog radova na mreži, od deset do 12 sati bez struje biti dio potrošača u ulici Stanka Dragojevića, a od osam i 30 do 14 sati i 30 minuta naselje iza Euro-salona i okolina fabrike papira Rex u Donjoj Gorici, kao i selo Lopate.

Od devet do 12 sati bez napajanja električnom energijom će biti Petrovići, Mrke, Blizna, Crkvice, dio Bioča, Grudice, Crpna Bioči, Ras i Podsić, a od osam i 30 do devet i 30 dio Zlatice, Smokovac, Mosor, Peuta, Gornja Vrbica, Repetitor Sjenica i dio Meduna.

U Danilovgradu će, od osam i do 14 sati, bez struje ostati Bogumili, Zagorak, Dobro Polje, Adžin Most i Tunjevo.

Na Cetinju će, od deset do 12 sati, bez napajanja električnom energijom biti dio ulice Baja Pivljanina, ulica IV proleterske, dio Bulevara Crnogorskih junaka, Hercegovačka, kao i djelovi naselja Luke Ivaniševića i Katango, a od sedam do 17 sati Ćeklići, Resna, Bjelice, Cuce, Čevo i Lastva Čevska.

U Pljevljima će, od osam do 17 sati, bez struje ostati Odžak, Katun, Boščinovići, Vodoplav, Gornje Selo, Vlaovići, Potpeć, Njivice, Laz, Alići, Vilići, Zekavice, Jasen, Dubočica, Rasno, Bratosavina, Podkrajci, Lijeska, Kordovina, Maoče, Mijakovići, Kosenica, Đurđevića Tara, Lever Tara, Bitine, Glibaći, Bobovo, Ograđenica, Paćevina, Varine, Bujaci, Borova, Gradina, Vodno, Pušanjski Do, Krupice, Pandurica, Čavanj, Gusino Brdo, Vaškovo i Premćani.

U Kotoru će, od deset do 11 sati, bez napajanja električnom energijom biti dio Dobrote – područje od crkve Sv. Matije prema palati Milošević.

U Rožajama će, od 12 do 14 sati, bez struje ostati Fejzići, Dautovići, Kujevići, Grahovo, Plunca, Bijela Crkva, Donje i Gornje Biševo, Sinanovića Luke, Gospođin Vrh i Ređovići.

U Gusinju će, od osam i 30 do 14 sati i 30 minuta bez napajanja električnom energijom će biti Grebaje i niskonsponska mreža Gusinje 1, dok će u Beranama, u istom terminu, bez struje ostati Bubanje.

U Andrijevici će, od devet do 14 sati i 30 minuta, bez struje biti selo Poda.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!