ImPRove seminar o internet marketingu

Kako nam Google može postati najbolji radnik i zašto se bez interneta ne mže zamisliti uspješno poslovanje objasniće, najstariji Google sertifikovani trener Miroslav Varga na seminaru ImPRove koji će seodržati 30. novembra u hotelu Ramada.

.

ImPRove biznis seminar na temu „Internet marketing-Neka Google radi za Vas“ četvrtu godinu zaredom organizuje agencija Advantage.

Kkao su najavili, ovogodišnji predavač na seminaru, koji se održava 30. novembra u hotelu Ramada, biće najstariji Google sertifikovani trener u Google adriatic regiji, Miroslav Varga.

„Varga je radio na AdWords kampanji. Jedan je od nekolicine u regionu koji posjeduje sve Google AdWords i Google Analytics sertifikate. Vjerovatno je jedini Google AdWords djed (GAD) na svijetu“, kazali su organizatori.

Kao i prethodnih, i ove godine, ističu, postoji velika zainteresovanost za seminar koji će, prema prvim pokazateljima, pohađati oko 100 učesnika.

„Nakon prošlogodišnjeg sjajnog predavanja hrvatskog eksperta Krešimira Macana, od Varge, sudeći po reakcijama ljudi koji su pohađali njegove seminare, očekujemo duhovito, zanimljivo, dinamično i pristupačno predavanje u kojem će nam objasniti kako nam Google može postati najbolji radnik 24/7, te zašto se bez internet oglašavanja ne može zamisliti uspješno poslovanje“, navodi se u saopštenju.

Seminar je namijenjen menadžerima marketinga koji bi htjeli iskoristiti Google alate internet marketinga u svojim kompanijama, zaposlenima u prodaji i marketingu, vlasnicima i direktorima malih i srednjih poduzeća, budućim i sadašnjim preduzetnicima te svima koji žele unaprijediti svoj posao ili povećati prihode od prodaje.

Mjesta ima i za studente ekonomije, turizma, menadžmenta, računara…

Prijaviti se možete do 23. novembra na www.improve.co.me, gdje možete pronaći sve detalje u vezi sa seminarom.

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!