Mogući sitni odroni, pažljivo vozite

#Društvo #Amscg #Saobraćaj #SitniOdroni #Vožnja

putevi-1-1000x555.jpg

U nižim predjelima Crne Gore jutros se saobraća uglavnom po suvim putevima, dok na sjeveru ima snijega, saopštili su iz Auto-moto saveza i upozorili na pojavu sitnih odrona duž klisura i usjeka.

Oni su podsjetili da je upotreba zimske opreme obavezna na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove.

Na magistralnom putu Cetinje – Budva, na dionicama Brajići-Lapčići i Košljun-Zavala saobraćaj će biti potpuno obustavljen od 9.15 do 11.15 sati i od 14.15 minuta do 15.45 časova. Na snazi je totalna obustava saobraćaja za kamione sa prikolicom i šlepere.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta na dionici Ulcinj – Krute, od devet do 12 sati i od 14.30 minuta do 15.30 časova saobraćaj će biti potpuno obustavljen. Mimo tih termina saobraćaće se jednom trakom naizmjenično.

Zbog miniranja na južnom portalu tunela Vežesnik auto puta Bar – Boljare, na prvoj sekciji Smokovac – Uvač – Mateševo saobraćaj će biti obustavljen do 30 minuta u terminima od jedan do pet sati, od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.

Ž.N.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!