M:tel: Vrhunski telefoni za 43 eura mjesečno

By sinisa goranovic

0409mtelok


K
ompanija m:tel ponudila je svojim postpaid korisnicima da za 43 eura mjesečno kupe jedan od tri vrhunska modela telefona, i to Samsung Galaxy S5, HTC One M8 ili Sony Xperia Z2. Uz telefon za koji se odluči, u okviru pretplate od 43 eura mjesečno, korisnik dobija i ekskluzivne benefite- neograničen Internet, neograničene razgovore u m:tel mreži, kao i 630 minuta i 620 SMS poruka prema svim mrežama u Crnoj Gori.

-Primjenjuje se fer politika, pa korisnik dobija 5000 minuta u m:tel 068 mreži i 1500 MB po maksimalnoj brzini, nakon toga brzina se smanjuje na 128 Kbps. Korisnik može da izabere i neku drugu, željenu kombinaciju resursa pomoću „Odaberi više“ kalkulatora. Ponuda važi uz ugovor na 24 mjeseca. Aktivacija postpaid SIM kartice iznosi šest eura.

Akcija traje do isteka zaliha- saopšteno je Portalu Analitika iz kompanije.

Više informacija o ovoj akciji i cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći putem jedinstvene korporativne aplikacije m:go, Facebook stranice Mtel Imate prijatelje, web site-a www.mtel.me kao i besplatnim pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

Izvor: Analitika

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!