Na 16 lokacija u gradu postavljene sprave za trening na otvorenom

#Društvo #GlavniGrad #Sprave #Vježbe

Capture-33.png

Radnici Agencije za stanovanje u prethodnom periodu izvršili su postavljanje multifunkcionalne sprave za trening na otvorenom na Dajbabskoj gori, kazali su iz Glavnog grada.

Na taj način, na 16 lokacija u gradu su do sada postavljene ove sprave koje predstavljaju pravu malu teretanu na otvorenom, obzirom na mogućnosti koje pruža u pogledu vježbanja.

Sprave su radionički izrađene i pripremljene od strane Agencije za stanovanje. Cilj je da se na relativno malom prostoru stvore što bolji uslovi za vježbanje i rekreaciju naših sugrađana. Projekat ugradnje multifunkcionalih sprava za „street workout“, odnosno ulično vježbanje, biće nastavljen i u narednom periodu, na različitim lokacijama u Podgorici. U narednim danima s obzirom da su najavljene nepovoljne vremenske prilike radionički će se vršiti izrada multifunkcionalnih sprava, koševa i golova.

Na poligonu u Dinoši postavljena su dva komplet koša dok će sjutra biti postavljeni koševi na poligonu u Vuksanlekićima.

Radionički se pripremaju i golovi za mali fudbal koji će biti postavljeni takođe na poligonu u Dinoši.

Glavni grad i Agencija za stanovanje već nekoliko godina unazad, posebnu pažnju posvećuju uslovnosti i bezbjednosti sportskih poligona u Glavnom gradu i gradskim opštinama, tako da je u prethodnom periodu na više desetina sportskih poligona ograđeno ili su vršene popravke postojećih ograda poligona, izvršena je izrada i ugradnja mobilijara: golova, koševa, tabli, a takođe svakodnevno nam stižu nove prijave za opravku oštećenog mobilijara.

B.M.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!