Objavljen poziv NVO za učešće u radu Skupštine Glavnog grada

#Društvo #GlavniGrad

podgorica-06-1000x555.jpg

Skupština Glavnog grada pozvala je danas nevladine organizacije sa sjedištem u Podgorici, zainteresovane za učešće na XXV sjednici Skupštine Glavnog grada – Podgorice, koja je zakazana za 21. decembar 2017. godine u 10,00 časova, da podnesu prijave za učešće u njenom radu.

Prijave se podnose Odboru za Statut i propise Skupštine Glavnog grada, preko pisarnice Glavnog grada najkasnije do 12. decembra 2017. godine.

Uz prijavu za učešće na XXV sjednici, nevladine organizacije su dužne da navedu tačke dnevnog reda za koje prijavljuju učešće na sjednici, da dostave akt o registraciji i stručne reference, iz kojih se može utvrditi da nevladina organizacija ima interes za predmetnu oblast za koju prijavljuje učešće na sjednici Skupštine.

Na osnovu obavještenja Odbora za Statut i propise o izabranim predstavnicima nevladinih organizacija koji će učestvovati na sjednici Skupštine, po pojedinim tačkama dnevnog reda, Predsjednik Skupštine će uputiti poziv predstavnicima nevladinih organizacija za učešće na sjednici Skupštine, najkasnije pet dana prije održavanja sjednice.

Obavještenje o izabranim predstavnicima nevladinih organizacija, koji će po pojedinim tačkama dnevnog reda prisustvovati sjednici Skupštine, objaviće se na web sajtu Glavnog grada.

B.M.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!