Odron poremetio sve, neizvjesno kad će biti uspostavljen saobraćaj

#Društvo #Budva #Odron #Saobraćaj

bab3071b5f24a146af315fe2e7519640_XL.jpg

Radovi na putnom pravcu Cetinje-Budva su počeli ali je još neizvjesno kada će saobraćaj na ovoj dionici ponovo biti uspostavljen, javlja radio Cetinje.

Kako je kazao direktor Direkcije za saobraćaj Savo Parača, trenutno se radi na raščićavanju i premjeravanju dijela puta kod malog tunela na kojem će morati da budu postavljeni ankeri i spajder mreže.

“Ekipe su na terenu, trenutno se uzimaju mjere za izvođenje neophodnih radova, kako bi ovaj dio puta bio saniran i bezbjedan za saobraćaj. Riječ je o zahtjevnim radovima za koje je potrebno određeno vrijeme, tako da ne možemo predvidjeti kada će saobraćaj biti uspostavljen. Dajemo sve od sebe kako bi put što prije ponovo bio u funkciji”, dodao je on.

Prema riječima Parača, dio kosine se još uvijek povremeno odronjava, a saobraćaj će biti pušten tek kada ne bude postojala ni najmanja opasnost.

<<<Dron snimio odron, pogledajte snimak čišćenja puta CT-BD>>>

Kako je ranije saopšteno, obustava saobraćaja mogla bi potrajati do vikenda. Vća količina zemlje i stijena obrušila na magistralu prije pet dana ispod ”malog tunela“ ka selu Lapčići.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!