Pomozite Amaru

#TumorNaMozgu #FkJedinstvo

Jedanaestogodišnjem Bjelopoljcu Amaru Drndaru hitno je potrebna pomoć za liječenje, jer ima neurološki tumor na mozgu i kičmenoj moždini, odnosno u donjem dijelu, koji se nažalost, proširio duž cijele kičme.

Jedanaestogodišnjem Bjelopoljcu Amaru Drndaru hitno je potrebna pomoć

Za Amarovo liječenje je potrebno da se prikupi 150.000 dolara, a da bi ga primili u specijalistički centar u Teksasu potrebno je da se odmah prikupi 50.000 dolara.

Amarovi roditelji otac Demir i majka Samija mole sve ljude dobre volje u Crnoj Gori da u skladu sa svojim mogućnostima pomognu Amarovo liječenje.

Samo konsultacija, košta najmanje hiljadu i po dolara, ali najveći troškovi dolaze kasnije. Čak i više od 30 hiljada dolara mjesečno, jer bolnica u Teksasu ne prima većinu zdravstvenih osiguranja.

Svi koji žele i mogu da pomognu mogu to uraditi uplatom na žiro-račun: NLB Montenegro banka 530-0700100108064-35 na ime Denisa Džogović

Uplata iz inostranstva na IBEN CODE:ME25530073050008070010

FK Jedinstvo će organizovati u nedjelju u 15:30 utakmicu koju igraju protiv ekipe Mladost Lješkopolje iz Podgorice, kako bi pomogli Amarovoj porodici da prikupi potreban novac.

Kako su najavili cijena ulaznice će biti simbolično euro, ali naravno shodno mogućnostima građani mogu donirati i više od toga.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!