Potpisan sporazum o saradnji sa Ekonomskim fakultetom Univerziteta u Zenici

tumber-3.jpg

Dekani Ekonomskog fakulteta Univerziteta Crne Gore Nikola Milović i dekan Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Zenici Alaudin Brkić, potpisali su Sporazum o saradnji između ove dvije obrazovne institucije.

Sporazum o saradnji će doprineti razmjeni iskustava i znanja između dva fakulteta, ali i omogućiti zajedničko učestvovanje u projektima društvene odgovornosti.

Takođe je predviđena razmjena predavača, neakademskog osoblja i studenata, kao i razvijanje zajedničke naučne saradnje sa ciljem jačanja kapaciteta za učešće u međunarodnim naučnim projektima.

Milović je istakao uzuzetno zadovoljstvo potpisivanjem Sporazuma, koji je nastavak uspješne saradnje uspostavljene još 2011. godine sa Ekonomskim fakultetom iz Zenice. Naveo je da će zahvaljujući Sporazumu biti prošireno djelovanje u svim oblastima, od organizovanja naučnih skupova, do saradnje na podizanju renomea obije institucije.

Dekan Brkić se zahvalio kolegi Miloviću na gostoprimstvu, i naveo da je potpisani sporazum višestruko koristan i da će obije strane potpisnice imati izuzetno kvalitetan transfer znanja i iskustava.

Ekonomski fakultet Univerziteta Crne Gore je potpisivanjem ovog Sporazuma nastavio uspješnu saradnju sa institucijama visokog obrazovanja iz regiona.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!