Pročitajte gdje su danas zastoji

#Društvo #Amscg

multimedia_foto_2016_08_25_stanje-na-putevima.jpg

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima i uz dobru vidljivost, a Auto moto savez je apelovao na vozače da budu pažljivi i poštuju saobraćajne propise, naročito ograničenje brzine.

Saobraćaj na magistralnom putu Cetinje – Budva, na dionici Košljun – Zavala, biće obustavljen od devet do 11 i od 14 do 15 sati i 30 minuta, a mimo tih termina saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Zbog radova na magistralnom putu Cetinje – Budva, na dionici Brajići – Lapčići biće obustavljen saobraćaj od devet sati i 15 do 11 sati i 15 minuta i od 14 sati i 15 do 15 sati i 45 minuta.

Na magistralnom putu Ribarevina – Mojkovac, zbog rekonstrukcije u mjestima Lepenac i Stevanovac, saobraćaj će biti obustavljen od devet do 11 sati i od 14 do 15 sati i 30 minuta. Mimo tih termina saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Magistralni put Vilusi – Grahovo biće zbog asfaltiranja zatvoren za saobraćaj od deset do 15 sati.Saobraćać će se usmjeravati na alternativni put preko Osječnice i Podbožura.

Zbog rekonstrukcije magistralnog Ulcinj – Krute, saobraćaj će biti obustavljen od devet do 11 i 30 i od 14 i 30 do 16 sati. Mimo tih termina saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Na regionalnom putu, dionica Cetinje – Njeguši, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a obustava saobraćaja je od osam do deset sati i od 14 do 16 sati.

Na regionalnom putu R-10, dionica Crkvice – Vrulja, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od osam do 12 i od 13 do 17 sati.

Na dionici auto puta Bar – Boljare na regionalnom putu R-19 dionica Bioče – Klopot, saobraćaj će zbog miniranja biti obustavljen za sva vozila u trajanju do 30 minuta od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.

Na magistralnom putu M-18, na dionici Šćepan Polje – Plužine, od sedam do 19 sati, zbog geotehničkih istraživanja režim saobraćaja biće promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Privremeno je na magistralnom putu Kamenari – Kotor promijenjen režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova.

Na magistralnom putu M-2.1 dionica Tivat – Krtolska raskrsnica zbog izgradnje pristupnog puta biće promijenjen režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu M-2, dionici Tivat – Budva, zbog radova je promijenjen režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!