Sve za dnevnice: Sekretar Ministarstva zdravlja nekim čudom u isto vrijeme bio i u Zagrebu i u Podgorici

#Sekretar #Dnevnice

Facebook

Sindikat doktora medicine Crne Gore otkrio je i objavio navodne zloupotrebe putnih naloga u Ministarstvu zdravlja. Naime, prema njihovim informacijama, koje su dokumentovali i fotografijama putnih naloga, sekretar u Ministarstvu zdravlja Nikola Antović je nekim „čudom“ uspio ono što niko do sada nije, odnosno da se u istom vremenskom periodu nađe i u Zagrabu i u Podgorici.


„Nikola Antović, sekretar u Ministartsvu zdravlja od 28.02. do 2.03.2018. godine nalazio se u Zagrebu zajedno sa Milovanom Vujovićem državnim sekretarom iz Ministarstva zdravlja na konferenciji sa temom zdravstveni turizam gdje odlaze službenim autom Škoda Oktavia PG-CGD65. Međutim, Antović se u isto vrijeme nalazi i u Podgorici gdje koristi službeno auto Ministarstva zdravlja Toyota RAV4 PG-CG 028 gdje 28.02.2018 prelazi 46 kilometara u lokalu, 01.03.2018. – 29 kilometara u lokalu, a 02.03.2018. – 48 kilometara isto u lokalu. Ista osoba na dva različita mjesta, u dva različita auta u isto vrijeme“, objavili su predstavnici Sindikata doktora medicine Crne Gore na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici.

Otkrivene zloupotrbe odmah su naišle na šalu na Fejsbuku, gdje se pokrenula polemika kako je Antoniću pošlo za rukom da u isto vrijeme bude i u Zagrebu i u Podgorici.

„Kloniran je nego niste upućeni“, napisao je jedan korisnik.

Drugi su tvrdili da ga je inspirisao film „Jumper“ ili da je otkrio neki vid teleportacije.

„Sigurno se je u pitanju teleportacija“, jedan je od komentara.

Standard

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!