U Societe Generale banci otvorena izložba suvernira za OSI

#Društvo #Izložba #OsobeSaInvaliditetom #SocieteGeneraleBankaMontenegro #Suveniri

unnamed-1-40.jpg

U holu upravne zgrade Societe Generale banke Montenegro danas je otvorena humanitarna izložba suvenira i rukotvorina osoba sa invaliditetom, članova nikšićkog Udruženja za pomoć licima ometenim u psihofizičkom razvoju.

Posjetioci, klijenti i zaposleni banke će tokom narednih sedam dana moći da otkupe suvenire po simboličnim cijenama, od jedan do pet eura, i time doniraju sredstva ovom udruženju i njegovim članovima.

Milica Cica Žugić iz Udruženje za pomoć licima ometenim u psihofizičkom razvoju kazala je da će sredstva prikupljena u ovoj akciji biti veoma značajan doprinos aktivnostima Udruženja i svijetao primjer dobre saradnje organizacija civilnog društva sa privrednim i privatnim sektorom.

“Ovo je prilika i da promovišemo zapošljavanje osoba sa invaliditetom koje prave divne suvenire i pokušavaju da budu korisni članovi društva i žive od svog rada”, dodala je ona.

Prema riječima potparolke banke Slađane Radović, Societe Generale Montenegro je poznata kao institucija koja u svom poslovanju njeguje principe društvene odgovornosti.

“Naše kolege su svjesni značaja građanske solidarnosti i volontiranja, što su i prethodnih godina dokazali na djelu, pa se nadam da će i ove godine, zajedno sa našim klijentima donirati značajan iznos nikšićkom Udruženju za pomoć licima ometenim u psihofizičkom razvoju. Ovom prilikom bismo željeli da se zahvalimo Turističkoj organizaciji Plužine, odnosno Parku prirode Piva, koji su ustupili izložbene štandove za prezentaciju suvenira i time doprinijeli dobroj organizaciji događaja”, istakla je ona.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!