Uhapšena grupa Barana zbog dilovanja droge?

Barani V. L. (22), Đ. D. (30), N. G. (20) i M. K. (24) uhapšeni su zbog sumnje da su počinili krivično djelo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i protiv njih je podnijeta krivična prijava, saznaje FOS.

Rezultat slika za дрога

Ilustracija: Inmedia

Oni su navodno u dužem vremenskom periodu, tokom 2017. godine i u prvoj polovini 2018, većem broju osoba prodavali marihuanu, kokain, MDMA i amfetamin.

Po naredbi sudije za istragu Višeg suda u Podgorici pretresani su njihovi stanovi i druge prostorije koje koriste u Baru. Prilikom pretresa stanova pronađeno je i privremeno oduzeto više telefonskih aparata i SIM kartica. Pretresom stana V. L. na dva mjesta pronađena je rasuta biljna materija zelene boje za koju se sumnja da je marihuana i dvije pvc kesice u kojima se nalazila biljna materija zelene boje. Pretresom stana M. K. pronađene su dvije pvc kesice u kojima se nalazila biljna materija zelene boje za koju se sumnja da je marihuana i džoint sa sadržajem iste materije, mase 9,3 grama. Pretresom stana N. G. pronađena su i oduzeta dva komada puščane municije i pet komada pištoljske municije.

Njihovi navodni kupci su više puta pretresani i od njih su oduzeti narkotici, a o svemu je obaviješten ODT u Baru.

Izvor: Fosmedia

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!