Više od 10.000 građana podržalo „Pavlov zakon“: Traže doživotnu robiju za Šišića i Jovović

Od 7. februara do danas onlajn peticiju „Pravda za Pavla“, kojom se traži doživotna zatvorska kazna za Nermina Šišića koji se tereti za monstruozno ubistvo petnaestomjesečenog mališana potpisalo je više od 8.600 građana. Ista kazna se traži i za Jelenu Jovović, majku dječaka koja je osumnjičena za kršenje porodičnih obaveza.

Pored onlajn peticije, potpisivanje peticije organizovane je i po gradovima, pa je trenutno broj građana koji traži doživotnu kaznu za Šišića i Jovović premašio 10.000.

Kako je ranije objavio portal Standard osumnjičeni za brutalno prebijanje koje je dovelo do smrti petnaestomjesečnog dječaka Nermin Šišić je mejsecima fizički zlostavljao nesrećno dijete, jer mu je navodno smetao dječiji plač.

Šišiću se na teret stavlja krivično djelo teško ubistvo, dok se majka dejčaka tereti da je počinila krivično djelo „kršenje porodičnih obaveza“.

Jeleni Jovović, majci ubijenog dječaka, kako saznajemo, ovo je bio treći nevjenčani brak, a preminulo djete je iz drugog braka.

Dječaku su čak svi zubi bili polomljeni. Policija je prvu informaciju dobila od Hitne pomoći u trenutku dok su dječaka vozili ka bolnici iz Ulice Radosava Burića.

Peticiju možete potpisati OVDJE.

Izvor: Standard

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!