Vodovod: Problemi sa vodom u Momišićima biće riješeni

#Društvo #Momišići #Stanari

Capture-29.png

Problem stanara ulice 18. jula u Podgorici biće riješen, a ekipe Vodovoda čine sve da utvrde zašto je pritisak vode u toj ulici nizak, saopštili su nam iz ovog preduzeća.

Juče su se stanari ove ulice požalili da već dva mjeseca svakodnevno ostaju bez vode, a i kada je imaju, tvrde oni, pritisak je jako loš da često treba i po nekoliko minuta, da bi se napunila flaša od jednog litra.

<<<Mještani Momišića ogorčeni: Već dva mjeseca bez vode<<<

Iz Vodovoda su istakli da problem koji se javio vezan je za intervencije na otklanjanju kvarova, kojih je,kako navode bilo četiri u prethodnom periodu, nastalih kao posledica pucanja salonitnog cjevovoda od 100mm.

Dodali su da njihove ekipe preduzimaju sve mjere da se riješi problem pritiska vode.

“Ukoliko i ove mjere ne budu dale rezultate, pristupiće se djelimičnoj ili potpunoj zamjeni cjevovoda u ovom dijelu saobraćajnice”, kazali su nam iz Vodovoda.

Napominju da problemi nijesu nastali zbog novoizgrađenih objekata, kako tvrde građani.

“Novi objekti nijesu priključeni na vodovodnu mrežu. Molimo građane za strpljenje, a DOO Vodovod i kanalizacija će učiniti sve kako bi se što prije riješio ovaj problem i uspostavilo uredno vodosnabdijevanje građana dijela Ulice 18.Jula”, dodaju iz Vodovoda.

A.G.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!