Vozi i osvoji: Obradu Rotkoviću ključevi „Renault Clia“

By sinisa goranovic

0509dobitnikvoziiosvojiok


K
otorska kompanija Jugopetrol je dodijelila šestu mjesečnu nagradu u okviru svoje nagradne igre „Vozi i osvoji“, automobil Renault Clio dobitniku Obradu Rotkoviću iz Herceg Novog, saopšteno je Portalu Analitika iz kompanije.

Članovi žirija bili su predstavnik Uprave za igre na sreću Mirko Rajković, predstavnik sektora maloprodaje kompanije Jugopetrol Krsto Vulović i Nada Ivanović iz sektora interne kontrole kompanije Jugopetrol, koja je predsjedavala komisijom.

-Srećnog dobitnika izvukao je Rade Abramović, dobitnik automobila iz julskog izvlačenja, nakon što je komisija konstatovala da se u kutiji nalazi 96,695 kvalifikacionih poena sakupljenih sa 23,633 kartica za koje su pristupni formulari popunjeni shodno pravilima nagradne igre „Vozi i osvoji“ i sa kojima su sakupljani poeni. Jugopetrol je sa nagradnom igrom krenuo 1. marta, sa ciljem da, osim što svakog dana obraduje po jednog lojalnog potrošača mogućnošću da na bilo kojoj Jugopetrolovoj benzinskoj stanici preuzme robu i usluge u vrijednosti od 30 eura, obraduje svakog mjeseca i po jednog vjernog klijenta sa veoma vrijednom nagradom – automobilom Renault Clio. Dakle, potrošači na EKO pumpama imaju brojne razloge da učestvuju u nagradnoj igri, koristeći „Eko vozi i osvoji“ karticu za registraciju svake transakcije od 20 i više eura. Kako ovog puta, tako i narednih mjeseci, izvlačenja će se obavljati svakog 5.og u mjesecu, ili prvi naredni radni dan. Jugopetrol takođe najavljuje da sve potrošače na kraju godine očekuje i „Vozi i osvoji super premiju“ iznenađenje- zaključuje se u saopštenju.

Izvor: Analitika

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!