Žabljak da doprinese regionalnom razvoju

#DanOpštineŽabljak

Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović čestitao je građanima i rukovodstvu Dan opštine Žabljak, uz žaljenje što, zbog međunarodnih obaveza, neže prisustvovati svečanoj sjednici SO Žabljak.

Zbog međunarodnih obaveza neće prisustvovati svečanoj sjednici: Vujanović

Vujanović je u čestitki saopštio da očekuje da će Žabljak, u skladu sa tradicionalnom privrženošću naših ljudi napretku svog kraja, ličnim inicijativama i sveobuhvatnom saradnjom lokalne uprave i Vlade Crne Gore doprinijeti daljem ravnomjernom regionalniom razvoju.

„Na to će svakako uticati realizacija potencijala kojima raspolaže Opština Žabljak u oblasti turizma, proizvodnje hrane, ali i daljeg razvoja infrastrukture – kao dodatne motivacije za domaće preduzetništvo i potencijalna strana ulaganja. Vjerujem u opredijeljenost da održivom valorizacijom izvanrednih ambijentalnih vrijednosti stvorimo uslove za otvaranje novih radnih mjesta i nastavimo sa predanim naporima na planu dostizanja višeg nivoa kvaliteta života građana Žabljaka i Crne Gore u cjelini“, saopšteno je iz kabineta predsjednika Vujanovića.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!