Porto Montenegro na septembarskim sajmovima nautike

By Predrag Zečević

kanok


K
ompanija Adriatic Marinas i ove godine predstavlja svoj projekat Porto Montenegro na najznačajnijim septembarskim sajmovima nautike u Evropi. Niz prestižnih manifestacija počinje sajmom u Kanu (9. – 14. septembra), nakon čega slijedi predstavljanje projekta na Sajmu nautike u Sautemptonu u Britaniji (12. – 21. septembra), a krajem mjeseca i na sajmu nautike u Monaku (24. – 27. septembra), saopšteno je iz kompanije.

Sajam nautike u Kanu ove godine predstaviće više od 580 brodova koji će biti izloženi u vodi i na kopnu. Uz pristaništa i na pontonima, kao u „plutajućoj vitrini“, pravo iz brodogradilišta, biče predstavljeno preko 150 najnovijih dostignuća jahting industrije. Ove godine organizatori očekuju više od 45 hiljada posjetilaca u 5 dana, koliko će trajati ova prestižna manifestacija.

Porto Montenegro biće predstavljen i na ovogodišnjem PSP Southampton Boat Showu – sajmu nautike u Sautemptonu u Velikoj Britaniji. U 9 dana manifestacije, posjetioci će imali priliku da obiđu gotovo 2 kilometra pontona ispunjenih sa nekoliko stotina plovila. Ovaj nautički šou poznat je po izuzetnoj ponudi opreme za vodene sportove i nautičkih potrepština, kao i najnovijih dostignuća nautičke industrije. Sajam nautike u Sautemptonu predstavlja najveći nautički šou u Evropi, a održava se svakog septembra od 1969. godine u Mejflauer parku.

MYS – Monaco Yacht Show krajem septembra tradicionalno okuplja najpoznatija brodogradilišta, brokerske kuće, dobavljače nautičke opreme, kao i sam vrh jahting dizajna i bogatu klijentelu i vlasnike luksuznih plovila. Ove godine biće predstavljene brojne jahting kompanije, kao i 150 super i megajahti, a tim Porto Montenegra će i na ovoj manifestaciji prestaviti najnoviju ponutu tivatske marine.

Sajmovi nautike odličan su način da se Porto Montenegro, ali i čitava Crna Gora, pozicionira kao izuzetno atraktivna jahting destinacija, jer su posjetioci i učesnici ovih manifestacija najznačajniji “igrači” u nautičkom biznisu širom svijeta.

Izvor: Analitika

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!