Ponudu Kotora predstavili u Moskvi

  #Kotor

  Turistička organizacija Kotora predstavila je ponudu tog grada na najvećem sajmu turizma u Rusiji „MITT Moskva 2017“, koji se održavao prethodna tri dana.

  Posjetioce najviše zanimaju cijene smještaja u top sezoni: Detalj sa sajma

  Na sajmu su bili i nacionalni avio-prevoznik Montenegro Airlines, hotelske kompanije Montenegro Stars, Budvanska rivijera, Beppler & Jacobson, Hotel Maestral, Institute “Simo Milošević”, Dukley Gardens, Aqua park Budva, kompanija “14 septembar”, kao i turoperator R-tours i turistička agencija “Fly Montenegro”.

  Inače, Mitt 2017. spada u jedan od najznačajnijih turističkih sajmova kad je riječ o ovom emitivnom tržištu, a iskazano je veliko interesovanje za Kotor.

  „Posjetioce najviše zanimaju cijene smještaja u top sezoni, kao i kulturni program i program manifestacija. Kada je u pitanju kulturni program posebno interesovanje je iskazano za obilazak Perasta i ostrva, Starog grada i bedema, kao i Risna. Treba napomenuti da su se posjetioci posebno interesovali za kupovinu i iznajmljivanje nekretnina. Ove godine možemo očekivati najveći broj individualnih dolazaka sa ovog područja“, navodi se u saopštenju.

  Nacinalni avio-prevoznik u saradnji sa turoperatorima sa ovog tržišta će u periodu ljetnje sezone imati povećan broj letova iz Moskve, a najveći dio letova biće usmjeren na Tivat.

  Prema statističkim podacima najveći broj turista, gotovo 29% njih koji su posjetili Kotor je bio iz Rusije a ove godine očekujemo još veći porast kada su u pitanju gosti sa ovog područja.

  MITT Moskva okuplja 1.600 izlagača iz oko 180 zemalja i više od 28 hiljada posjetilaca, od kojih su 75% Turistički agenti I turoperatori iz Rusije.

  Izvor: Radio Televizija Crne Gore

  Želite i vi da pišete za Crnu Goru? Javite nam se!